Спортни Таланти Logo

Успешен завършек на летен лагер Вършец 2018

10.08.2018

       За поредна година БК Спортни таланти, с подкрепата на Столична Община и програмата й за развитие на детско-юношески спорт, организира и проведе летен баскетболен лагер. Този път дестинацията бе Вършец, а новата мултифункционална зала на града предостави отлични условия за провеждане на тренировъчна дейност. Не липсваха разбира се и традиционните разходки в планината, както и обучителни лекции в конферентната зала на хотелския комплекс. 

       Лагерът бе изпълнен с емоционални преживявания. Децата успяха да покажат баскетболните си способности по време на тренировките, както и интелектуалните си такива по време на лекциите и дискусиите в конферентната зала. Летния камп спомогна и за подобряване на дисциплината, тъй като момчетата се учеха да спазват режим на хранене, тренировки и почивка. Именно това спомогна и за подобряване на качества, като трудолюбие, работа в екип и уважение.

   С провеждането на подобен род инициативи нашият клуб цели да осигури възможност на децата да спортуват, да се забавляват и да напреднат, както спортно-технически, така и ментално.